Menu Betaal
parkeren online

HenschotermeerTrouwen

 

 

  

UNIEKE TROUWLOCATIE

Heb je altijd al gedroomd van een een bruiloft op het strand maar wil je daarbij ook genieten van de unieke natuur op de Utrechtse Heuvelrug? Dan is het Henschotermeer een geweldige plek om die droom waarheid te laten worden want met zijn langgerekte zandstrand, het prachtige eiland, de natuur en de de romantische houten bruggen is het de ideale locatie voor een onvergetelijke ceremonie en prachtige trouwfoto's!

Een romantisch huwelijk waarbij je naam geschreven kan worden in het zand en de gasten genieten van een sprookjesachtige omgeving. Wij werken er graag aan mee om jouw droom te verwezenlijken en om het plaatje helemaal compleet te kunnen maken zijn we in de mogelijkheid om je naast het Henschotermeer ook één van onze sfeervolle locaties aan te bieden op loopafstand van het meer.

TROUWEN AAN HET HENSCHOTERMEER

Wat dacht je van een heerlijk buffet samen met de daggasten met aansluitend een gezellig feest in een sfeervolle locatie op loop afstand van elkaar. We denken graag met jullie mee en zetten ons er graag voor in om het feest van jullie dromen werkelijkheid te laten worden!

Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar:  trouwen@henschotermeer.nl

Het Henschotermeer is ook een prachtige plek voor mooie plaatjes tijdens een fotoshoot. Voor een fotoshoot is er een ontheffing nodig welke via onderstaande link aangevraagd kan worden: 

Aanvraagformulier fotoshoot