Menu Betaal parkeertarief - online

HenschotermeerTARIEVEN & TICKETS

PARKEERTARIEVEN & TICKETS

 T/M 30 JUNI 2019 GELDEN ER GEEN ENTREE TARIEVEN VOOR PERSONEN. HET PARKEREN IS WEL BETAALD!

Het parkeersysteem werkt op basis van kentekenherkenning. Dit systeem registreert bij binnenkomst uw kenteken en na het ingeven van uw kenteken bij één van de zes betaalautomaten, en na het voldoen van de betaling, zal bij het verlaten van het parkeerterrein het kenteken worden herkend en de slagboom automatisch openen.

Betaal parkeertarief - online

PARKEERTARIEVEN 2019 
t/m 30 juni* vanaf 1 juli t/m 30 september
€ 3,00 € 2,50 per uur
€ 10,00 € 7,00  voor een dagkaart** 
€ 18,00 € 15,00  maximaal tarief
€ 70,00 € 70,00  jaarabonnement (1-1 t/m 31-12)
    Seizoenparkeerkaart aanvragen


* Deze tarieven gelden ook van 1-10 t/m 31-12 2019.
** Dagkaart dient binnen 2 uur na aankomst te worden aangeschaft, anders geldt het uur tarief.

PARKEERINFORMATIE

Auto’s en motoren kunnen het hele jaar geparkeerd worden op de parkeerterreinen die toegankelijk zijn vanaf 8.30 uur tot zonsondergang. Op het terrein is het betaald parkeren en kan er uitsluitend betaald worden met een bankpas of creditcard.

Bij een bezoek aan het Henschotermeer wordt uw kenteken bij aankomst bij de slagboom automatisch geregistreerd en  u ontvangt dus geen kaartje maar kunt gewoon doorrijden en parkeren.  Tip: Bent u van plan om langer dan 3 uur te blijven, dan kunt u binnen 2 uur na binnenkomst het dagtarief voldoen wat aanzienlijk goedkoper is. U kunt ook een seizoenparkeerkaart voor 2019 aanvragen. Klik hier voor het aanvraagformulier.

​Komt u met de fiets of bromfiets, dan dient u die te stallen in één van de gratis fietsenstallingen die bij beide ingangen  aanwezig zijn. Indien u de fiets of bromfiets buiten de fietsenstalling plaatst dan is de kans erg groot dat deze verwijderd zal worden.

PERSOONS ENTREE tickets

Vanaf 1 juli 2019 zal de persoons entree voor het Henschotermeer ingaan, voor personen vanaf 3 jaar en ouder, waarna toegang alleen nog mogelijk is o.b.v. een dagkaart of abonnement. Het nieuwe toegangssysteem functioneert o.b.v. een QR code. Het eerder geïntroduceerde gezichtsherkenning systeem voldeed niet aan onze eisen vandaar dat er gekozen is voor dit nieuwe systeem. Dit geeft gasten de mogelijkheid om met een dagkaart of met een seizoenabonnement eenvoudig toegang te krijgen tot het Henschotermeer.

Dagkaart
Voor een dagkaart betaalt u € 2,95. De dagkaart koopt u bij één van de betaalautomaten bij de ingang van het meer of online via www.henschotermeer.nl

Abonnement
Naast het kopen van een dagkaart kunt u, vanaf 1 juni, online ook een abonnement aanschaffen tegen een gereduceerd tarief van € 20,00 per persoon die op 1 juli in zal gaan. Dit abonnement geeft u t/m 30 september 2019 onbeperkt toegang tot het Henschotermeer.

GROEPSACTIVITEITEN & FOTOSHOOTS

Het Henschotermeer is een prachtige plek om met een groep iets te organiseren maar ook voor mooie plaatjes tijdens een fotoshoot is het een ideale locatie. U heeft hier wel een ontheffing voor nodig die u via een aanvraagformulier kunt aanvragen. Onderstaande buttons verwijzen hier naar door.

Aanvraagformulier groepsactiviteit

Aanvraagformulier fotoshoot

Handhaving & reglement Henschotermeer

Vanaf 1 juli 2019 is het niet meer toegestaan om op het recreatiegebied aanwezig te zijn zonder geldig toegangsbewijs. Hier zal op worden gehandhaafd. 

Op het Henschotermeer geldt een terreinreglement waar iedere bezoeker zich aan dient te houden. 

Bekijk hier het terreinreglement