Menu Betaal Parkeren & Toegang - Online

HenschotermeerTARIEVEN & TICKETS

I.v.m. de maatregelen rondom het Coronavirus is het Henschotermeer tot nadere berichtgeving gesloten!

Persoons entree TICKETS

Voor personen vanaf 3 jaar geldt een toegangstarief o.b.v. een dagkaart of abonnement. Een dagkaart koopt u voor €2,95 ( van 1 april t/m 30 september 2020) bij één van de betaalautomaten (uitsluitend pinpas of creditcard) of online.

Bent u van plan vaker van het Henschotermeer te komen genieten dan is een persoonsgebonden seizoenabonnement voor u een goede optie. Deze kunt u uitsluitend online aanschaffen, á € 29,50 p.p. en geeft u onbeperkt toegang tot het Henschotermeer van 1 april t/m 30 september 2020. 

Zowel bij aanschaf van een dagkaart als bij een seizoenabonnement ontvangt u een Barcode/QR-code die u vanaf de geprinte ticket of via het scherm van uw smartphone bij één van de twee ingangen kunt scannen. Na aanschaf van een toegang- of parkeerticket is er geen restitutie mogelijk.

Klik hier voor meer informatie over de tarieven voor groepen.

 

PARKEERTICKETS

Het Henschotermeer beschikt over een eigen parkeerterrein waar u, tussen 8.30 uur en zonsondergang, kunt parkeren tegen het daarvoor geldende tarief.

Het parkeersysteem werkt op basis van kentekenherkenning dus u kunt rustig oprijden tot de slagbooom, uw kenteken wordt dan automatisch geregistreert waarna de slagboom opent.

Als u voor uw komst online een parkeerdagkaart of een jaarabonnement aangeschaft dan zal u per mail een bevestigingsticket ontvangen.  

Mocht u ter plaatse het parkeer tarief voldoen dan kunt u bij één van de zes betaalautomaten, of ter plaatse online , uw kenteken invoeren en de betaling voldoen. In beide gevallen zal bij vertrek uw kenteken herkend worden en de slagboom automatisch voor u openen.

 

PARKEERTARIEVEN 2020

Jaarabonnement parkeren ( geldig van 01-01 t/m 31-12 2020)

Vanaf 1 januari is het mogelijk om een jaarabonnement parkeren aan te schaffen die geldig is vanaf de datum van aankoop t/m 31 december 2020. Voor € 70,00 kunt u het hele jaar  onbeperkt gebruik maken van het parkeerterrein (tussen 8.30 uur en zonsondergang en o.b.v. beschikbaarheid) U kunt dit abonnement hier online aanschaffen

1-4 t/m 30-9    1-1 t/m 31-3 
€ 2,50    € 3,00      per uur
€ 7,00    € 10,00       voor een dagkaart** 
€ 15,00    € 18,00       maximaal tarief
€ 70,00    € 70,00       jaarabonnement (t/m 31-12-2020)


** Dagkaart dient binnen 2 uur na aankomst te worden aangeschaft, anders geldt het uur tarief.

 

 

PARKEERINFORMATIE

Parkeerterrein
Parkeren van auto’s en motoren kan het gehele jaar, tegen het geldende parkeertarief, van 8.30 uur tot zonsondergang. Het tarief kan voldaan worden bij één van de zes betaalautomaten (uitsluitend met bankpas of creditcard) of online.

Dagkaart parkeren
Bent u van plan om langer dan 3 uur te blijven, dan kunt u binnen 2 uur na binnenkomst een ‘Dagkaart parkeren’ aanschaffen (bij betaalautomaat of online) wat aanzienlijk goedkoper is.

Fietsenstalling
​Komt u met de fiets of bromfiets, dan dient u die te stallen in één van de gratis fietsenstallingen die bij beide ingangen aanwezig zijn. Indien u de fiets of bromfiets buiten de fietsenstalling plaatst dan bestaat de kans dat deze verwijderd zal worden.

 

Handhaving & reglement Henschotermeer

Het is niet  toegestaan om op het recreatiegebied aanwezig te zijn zonder geldig toegangsbewijs. Hier zal op worden gehandhaafd. 

Om de veiligheid te waarborgen en het voor alle bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken is er op het Henschotermeer  een terreinreglement van kracht, waar iedere bezoeker zich aan dient te houden. 

Bekijk hier het terreinreglement