Menu

HenschotermeerTarieven & tickets

TICKETS & pARKEERTARIEVEN

VANAF 1 0KTOBER 2018 t/m 31 MAART 2019 GELDEN ER GEEN ENTREE TARIEVEN VOOR PERSONEN.
HET PARKEREN IS WEL BETAALD!

Het nieuwe parkeersysteem werkt op basis van kentekenherkenning. Dit houdt in dat er geen parkeerkaartje meer nodig is maar er d.m.v. het invoeren van het kenteken kan worden betaald. Het systeem registreert bij binnenkomst uw kenteken en na het ingeven van uw kenteken bij één van de zes betaalautomaten, en na het voldoen van de betaling, zal bij het verlaten van het parkeerterrein het kenteken worden herkend en de slagboom automatisch openen.

Parkeertarieven:

​€    3,00  per uur
€    10,00  voor een dagkaart*
€    18,00  maximaal tarief
€    70,00  jaarabonnement (1-1 t/m 31-12)
*Dagkaart dient binnen 2 uur na aankomst te worden aangeschaft, anders geldt het maximale tarief.

PARKEERINFORMATIE

Auto’s en motoren kunnen het hele jaar geparkeerd worden op de parkeerterreinen die toegankelijk zijn vanaf 8.00 uur tot zonsondergang. Op het terrein is het betaald parkeren en kan er uitsluitend betaald worden met een bank betaalpas.

Bij een bezoek aan het Henschotermeer wordt uw kenteken bij aankomst bij de slagboom automatisch geregistreerd. U ontvangt geen kaartje maar kunt gewoon doorrijden en parkeren. Om het parkeer tarief te voldoen dient u voor vertrek uw kenteken in te geven bij  één van de betaal automaten. Dan zal bij vertrek de slagboom automatisch openen na het herkennen van uw kenteken en mits u het parkeertarief voldaan heeft. Tip: Bent u van plan om langer dan 3 uur te blijven, dan kunt u binnen 2 uur na binnenkomst het dagtarief voldoen wat aanzienlijk goedkoper is. Voor rolstoelgebruikers is bij de hoofdingang, dichtbij het beheerderskantoor, een speciale parkeerplaats beschikbaar.

​Komt u met de fiets of bromfiets, dan dient u die te stallen in één van de gratis fietsenstallingen die op het terrein aanwezig zijn. Indien u de fiets of bromfiets buiten de fietsenstalling plaatst dan is de kans erg groot dat deze verwijderd zal worden.

AANVRAAGFORMULIER PARKEERABONNEMENT HENSCHOTERMEER

(1 april t/m 31 december 2019)

Een parkeerabonnement voor het Henschotermeer is geldig van 1 januari t/m 31 december. Het parkeersysteem werkt o.b.v. kentekenherkenning wat betekent dat u geen ticket of pas ontvangt. Om een abonnement af te sluiten dient u de volgende stappen te volgen:

  • Vul onderstaand formulier in en druk op verzenden.
  • Maak de abonnement kosten á € 70,00 over naar rek. nr. NL97 RABO 0325 1019 57 t.n.v. Henschotermeer o.v.v. parkeerabonnement, voorletters & achternaam

Op het moment dat wij uw volledig ingevulde aanvraag formulier en uw betaling hebben ontvangen zullen wij uw kenteken in het systeem plaatsen en u een bevestiging per mail toesturen. Vanaf dat moment is uw abonnement ingegaan en kunt u eenvoudig gebruik maken van ons parkeerterrein.

Let wel: Het gebruik van uw abonnement is o.b.v. beschikbaarheid, maar gezien het ruime aantal parkeerplaatsen zal het zelden voorkomen dat er geen parkeerplek voor u beschikbaar is.