Menu Betaal
parkeren online

HenschotermeerGroepen

GROEPSACTIVITEITEN

Op het Henschotermeer een activiteit organiseren met uw school of vereniging? Daar hanteren wij speciale tarieven voor die u kunt aanvragen via onderstaande button.

Ook is het mogelijk om  speciale toegangstarieven te ontvangen als u meerdere dagen in de buurt van het Henschotermeer doorbrengt bijvoorbeeld tijdens een schoolkamp. Wij kunnen u daar over informeren als u dit op uw aanvraag vermeld.

Wilt u een activiteit organiseren waar grote materialen voor nodig zijn? (Denk hierbij aan materialen voor een grote zeskamp.) Vermeld dit dan op uw aanvraag, hier is namelijk een extra ontheffing voor nodig.

Wilt u een avondactiviteit organiseren op het Henschotermeer tijdens uw kamp zoals bijvoorbeeld een speurtocht? Vermeld dit dan op uw aanvraag, want hier is een speciale avondontheffing voor nodig. ( uiterlijk tot 23.30 uur)

Aanvraagformulier groepsactiviteit

 

FOTOSHOOTS

Het Henschotermeer is een prachtige plek om met een groep iets te organiseren maar ook voor mooie plaatjes tijdens een fotoshoot of een huwelijksaanzoek is het een ideale locatie. Voor dit soort activiteiten heeft u een ontheffing nodig welke u via onderstaand aanvraagformulier kunt aanvragen.

Wilt u het Henschotermeer als decor gebruiken voor een kleinschalige fotoshoot, een huwelijksaanzoek of een andere speciale gelegenheid, dan kunt u via onderstaande button een ontheffing aanvragen.

Aanvraagformulier fotoshoot

Wilt u een combinatie van bovenstaand of iets anders dan hierboven genoemd, dan kunt een mail sturen met daarin uw aanvraag  en uw toelichting, naar info@henschotermeer.nl