Menu Betaal
parkeren online

HenschotermeerIK SMELT VOOR JOU

AMBACHTELIJK ITALIAANS IJS


IK SMELT VOOR JOU staat voor ambacht en kwaliteit met een glimlach! Wij zijn erg enthousiast dat wij u aan het prachtige Henschotermeer mogen verwennen met iets lekkers uit ons assortiment!

IK SMELT VOOR JOU staat voor ambachtelijk Italiaans ijs vanuit vrolijke ijs food trucks. Wij verkopen “low calorie" ijs met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Verder maken wij graag voor u een verfrissende fruit smoothie, een home made milkshake met bio-melk en een hartige of zoete pannenkoek (ook melk/glutenvrij). Natuurlijk bent u ook welkom voor een lekker kopje koffie of  een wijntje!

Wij hebben als doel om dit fraaie buitengebied op een meer duurzame, gezonde en maatschappelijk verantwoorde wijze te exploiteren en streven ernaar om zoveel mogelijk te werken met biologisch afbreekbare verpakkingen.

IJS- FOODTRUCKS INHUREN


Wilt u ons heerlijke Italiaanse ijs ook tijdens uw bedrijfsfeest, evenement of trouwerij aanbieden? Wij komen graag met één van onze ijs- of foodtrucks. 

Kijk op onze website voor alle informatie.


Het Henschotermeer is een prachtige plek voor het organiseren van een activiteit, evenement of feestje. In combinatie met groepslocatie De Heigraaf zijn de mogelijkheden eindeloos. U leest er alles over op de volgende pagina:

Iets organiseren?