Menu Parkeren & Toegang
Betaal hier online

HenschotermeerHet Oude Strandhuis

Genieten aan het water

Een hapje, drankje, ijsje, live muziek & genieten van een zonsondergang! Het kan allemaal bij het Oude Strandhuis. Kom gezellig langs voor een kopje koffie met appeltaart, een wijntje of vers getapt biertje van brouwerij De Leckere. Voor de lekkere trek o.a een pannenkoek, (scharrel) kipburger deluxe, diverse soorten wraps, borrelplank of onze nachos fiesta!

Kom ook eens langs bij onze ijs pipowagen bij P1 (hoofd entree), of voor een lekkere burger of hotdog bij onze "Henskeet" bij P3 (bij de brug) en voor een ijsje, smoothie of koffie bij de Melkkar (Piratenschip)U kunt het Oude Strandhuis ook huren voor een privéfeestje!

 

OPeningstijden

Hier vindt u de actuele openingstijden van het Oude Strandhuis en de andere horecagelegenheden:

 

Clap your hands

Met een prachtig uitzicht over het Henschotermeer is het Oude Strandhuis ook een heerlijke plek om te genieten van de zonsondergang. In het voorjaar en de zomer kun je onder het genot van een drankje en een hapje op het terras van het Oude Strandhuis dan ook nog eens genieten van live-muziek tijdens de Clap your Hens avonden. Binnenkort vindt u hier het programma van 2020!