Menu Betaal Parkeren
Online

HenschotermeerHet Oude Strandhuis

 Genieten aan het water

 

Een hapje, drankje, ijsje, gezellig muziekje & genieten van een heerlijk zonnetje!

Het kan allemaal bij het Oude Strandhuis. Kom  langs voor een lekker kopje koffie met appeltaart,een wijntje met borrelplankje of vers getapt biertje van brouwerij De Leckere.

Voor de lekkere trek o.a een pannenkoek, (scharrel) kipburger deluxe, diverse soorten wraps, of onze nachos fiesta!
Klik hier voor onze menukaart

Het terras is nog niet geopend, wel zijn er strandstoelen te huur zodat er lekker gerelaxd kan worden aan het Henschotermeer. Geef elkaar ook bij de horeca de ruimte om te kunnen genieten.

OPENINGSTIJDEN


In de maand juni is het Oude Strandhuis (only TO GO) geopend bij droog & zonnig weer en in de weekenden. 

Kom ook eens langs bij onze ijs pipowagen bij P1 ( hoofdentree), of voor een lekkere burger of hotdog bij onze "Henskeet"bij P3 ( bij de brug) en voor een ijsje, smoothie of koffie bij de melkkar ( Piratenschip)

Bij voldoende drukte en in de vakantieperiode vind je friet foodtrucks bij de brug naar het eilanden en bij het Piratenschip.

Volg ons op Facebook en Instagram voor alle actuele informatie over  openingsdagen & tijden en de laatste nieuwtjes.    ( Ook toegankelijk voor mensen zonder account) Omdat de horeca niet over een binnenruimte beschikt en dus de openingstijden erg weersafhankelijk zijn is het raadzaam om vooraf de actuele openingstijden te checken!

 

 

Italiaans IJS


IK SMELT VOOR JOU staat voor ambacht en kwaliteit met een glimlach! Wij zijn erg enthousiast dat wij u aan het prachtige Henschotermeer mogen verwennen met iets lekkers uit ons assortiment!

Wij verkopen Italiaans ijs vanuit vrolijke ijs foodtrucks. Het ijs is van 'low calorie' en we gebruiken hierbij uitsluitend natuurlijke producten. Kom eens langs... en we weten  zeker dat ' je smelt' bij het zien van alle smaken;

Vanille - Citroen - Mango - Aardbei - Yoghurt Amarena - Stracciatella - Tony Chocolonely - aloha kokos - yoghurt perzik