Menu

HenschotermeerEten & drinken

Het Oude Strandhuis

Hapje, drankje, ijsje, live muziek & genieten van een zonsondergang!

Kom gezellig langs voor een kopje koffie met appeltaart, een wijntje of vers getapt biertje van brouwerij De Leckere. Voor de lekkere trek o.a een pannenkoek, (scharrel) kipburger of een hotdog. U kunt het Oude Strandhuis ook huren voor een privéfeestje!

Clap your Hens

In het voorjaar en de zomer kun je onder het genot van een drankje en een hapje op het terras genieten van live-muziek tijdens de Clap your Hens avonden. Binnenkort vindt u hier het programma van 2019!

Openingstijden winterperiode: Zondag 11.30 - 17.30 uur 

Volg ons ook op Facebook Het Oude Strandhuis en Instagram Het Oude Strandhuis

Wanneer je je auto op parkeerplaats P3 zet, ben je gelijk bij Het Oude Strandhuis.

Ik smelt voor jou

IKSMELTVOORJOU: ambacht en kwaliteit met een glimlach!

Wij zijn erg enthousiast dat wij u aan het prachtige Henschotermeer mogen verwennen met iets lekkers uit ons assortiment!

IKSMELTVOORJOU staat voor ambachtelijk Italiaans ijs vanuit vrolijke ijs food trucks. Wij verkopen “low calorie" ijs met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Verder maken wij graag voor u een verfrissende fruit smoothie, een home made milkshake met bio-melk en een hartige of zoete pannenkoek (ook melk/glutenvrij). Natuurlijk bent u ook welkom voor een lekker kopje koffie of  een wijntje!

Wij hebben als doel om dit fraaie buitengebied op een meer duurzame, gezonde en maatschappelijk verantwoorde wijze te exploiteren en streven ernaar om zoveel mogelijk te werken met biologisch afbreekbare verpakkingen.

Bedrijfsfeestjes en evenementen

Wilt u ons heerlijke Italiaanse ijs ook tijdens uw bedrijfsfeest, evenement of trouwerij aanbieden? Wij komen graag met één van onze ijs- of foodtrucks.

Kijk op onze website voor alle informatie.