Menu Betaal
parkeren online

HenschotermeerEten & drinken


Het Oude Strandhuis

Hapje, drankje, ijsje, live muziek & genieten van een zonsondergang! Het kan allemaal bij het Oude Strandhuis. Kom gezellig langs voor een kopje koffie met appeltaart, een wijntje of een vers getapt biertje van brouwerij De Leckere.
Voor de lekkere trek kunt u kiezen uit één van de heerlijke snacks o.a een pannenkoek, (scharrel) kipburger deluxe, diverse soorten wraps, borrelplank of onze nachos fiesta! Klik hier voor onze menukaart

In principe zijn wij tijdens droge/zonnige weekenddagen open van 11:30-17:00 uur. In de Herfstvakantie en Kerstvakantie zullen we bij mooie dagen ook open zijn.
Houd onze socials in de gaten voor updates en openingsdagen!

Kijk voor actuele openingstijden op Facebook / Instagram:
@hetoudestrandhuis (Henschotermeer)

 

Ik smelt voor jou

"IKSMELTVOORJOU" staat voor ambacht en kwaliteit met een glimlach! Wij zijn erg enthousiast dat wij u aan het prachtige Henschotermeer mogen verwennen met iets lekkers uit ons assortiment!

"IKSMELTVOORJOU" staat ook voor ambachtelijk Italiaans ijs vanuit vrolijke ijs food trucks. Wij verkopen “low calorie" ijs met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Verder maken wij graag een verfrissende fruit smoothie, een home made milkshake met bio-melk of een hartige / zoete pannenkoek (ook melk/glutenvrij) voor u. Natuurlijk bent u ook welkom voor een lekker kopje koffie of  een wijntje!

Ons doel is op een meer duurzame, gezonde en maatschappelijk verantwoorde wijze de horeca op dit mooie recreatiegebied te exploiteren en streven ernaar om zoveel mogelijk te werken met natuurlijke ingrediënten en biologisch afbreekbare verpakkingen.

 

 BEDRIJFSFEESTen  
& EVENEMENTEN

Wilt u ons heerlijke Italiaanse ijs ook tijdens uw bedrijfsfeest, evenement of trouwerij aanbieden? Wij komen graag met één van onze ijs- of foodtrucks.

Kijk op onze website voor alle informatie.

 

CLAP YOUR HENS

I.v.m. de corona maatregelen kunnen wij u, tot nader bericht, helaas niet uitnodigen voor een gezellige "Clap your Hens" avond. We hopen snel weer, samen met u, te kunnen genieten van live-muziek op het terras van het Oude Strandhuis!