Menu Betaal Parkeren & Toegang - Online

HenschotermeerEten & drinken

 

Het Oude Strandhuis

Hapje, drankje, ijsje, live muziek & genieten van een zonsondergang! Het kan allemaal bij het Oude Strandhuis. Kom gezellig langs voor een kopje koffie met appeltaart, een wijntje of vers getapt biertje van brouwerij De Leckere. Voor de lekkere trek o.a een pannenkoek, (scharrel) kipburger deluxe, diverse soorten wraps, borrelplank of onze nachos fiesta!

Kom ook eens langs bij onze ijs pipowagen bij P1 (hoofd entree), of voor een lekkere burger of hotdog bij onze "Henskeet" bij P3 (bij de brug) en voor een ijsje, smoothie of koffie bij de Melkkar (Piratenschip)U kunt het Oude Strandhuis ook huren voor een privéfeestje!

                           

 

Ik smelt voor jou

IKSMELTVOORJOU: staat voor ambacht en kwaliteit met een glimlach! Wij zijn erg enthousiast dat wij u aan het prachtige Henschotermeer mogen verwennen met iets lekkers uit ons assortiment!

IKSMELTVOORJOU staat voor ambachtelijk Italiaans ijs vanuit vrolijke ijs food trucks. Wij verkopen “low calorie" ijs met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Verder maken wij graag voor u een verfrissende fruit smoothie, een home made milkshake met bio-melk en een hartige of zoete pannenkoek (ook melk/glutenvrij). Natuurlijk bent u ook welkom voor een lekker kopje koffie of  een wijntje!

Wij hebben als doel om dit fraaie buitengebied op een meer duurzame, gezonde en maatschappelijk verantwoorde wijze te exploiteren en streven ernaar om zoveel mogelijk te werken met biologisch afbreekbare verpakkingen.

 

BEDRIJFSFEESTen EVENEMENTEN

Wilt u ons heerlijke Italiaanse ijs ook tijdens uw bedrijfsfeest, evenement of trouwerij aanbieden? Wij komen graag met één van onze ijs- of foodtrucks.

Kijk op onze website voor alle informatie.

 

CLAP YOUR HENS

In het voorjaar en de zomer kun je onder het genot van een drankje en een hapje op het terras van het Oude Strandhuis genieten van live-muziek tijdens de Clap your Hens avonden. Binnenkort vindt u hier het programma van 2019!